Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, καλεί τα μέλη του Συλλόγου (γονείς & κηδεμόνες των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Παπάγου) σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 19:15 (αμέσως μετά την ενημέρωση των γονέων της Α΄Γυμνασίου-σχετική πρόσκληση θα λάβουν οι γονείς της Α΄Γυμνασίου από το Σχολείο) , στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

· Διοικητικός Απολογισμός

· Οικονομικός Απολογισμός

· Προγραμματισμός Δράσης για το σχολικό έτος 2017-2018

· Συμπληρωματικές αρχαιρεσίες για την εκλογή τεσσάρων (4) τακτικών μελών για το Δ.Σ. του Συλλόγου,την ανάδειξη αναπληρωματικών μελών και την εκλογή τριών (3) μελών για την Ελεγκτική Επιτροπή.

Για την καλύτερη ενημέρωση όλων, δημοσιεύουμε έγγραφο που αφορά στα Πεπραγμένα (σχ. χρονιάς 2016-2017), ενώ θα σας αποσταλούν σύντομα (πριν την Γ.Σ.) άλλα δυο έγγραφα που αφορούν στον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι η ετήσια συνδρομή του συλλόγου μας είναι δέκα (10) ευρώ για κάθε παιδί, αποτελεί το μόνο έσοδο του Συλλόγου μας, ενώ η καταβολή της είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες.

Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου

Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

Προφίλης Χρήστος             Ξανθάκη Μαργαρίτα