Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ


                                                                                                  14 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητοί γονείς,

Για την καλύτερη, αμφίδρομη επικοινωνία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, με όλα τα μέλη του ( εσάς τους γονείς), ενεργοποιούμε για άλλη μιά χρονιά το θεσμό των ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

Κάθε τμήμα, εκπροσωπείται από έναν γονέα, τον εκπρόσωπο τμήματος,  ο οποίος είναι ο σύνδεσμος του Δ.Σ, με όλους τους γονείς του τμήματος. Η εμπειρία μας έδειξε ότι, με την λειτουργία του θεσμού αυτού, η ενημέρωση των γονέων είναι πιό άμεση και η  κινητοποίηση  του συλλόγου μας, πιό γρήγορη και αποτελεσματική.

Σας καλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την ανάληψη καθηκόντων εκπροσώπου τμήματος, ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις για όλα τα τμήματα του Γυμνασίου, στο e-mail  του Συλλόγου Γονέων :  syllogos1ogympap@gmail.com

Εμείς με τη σειρά μας,   ενημερώνουμε με e-mail τους γονείς κάθε τμήματος για τον/την ενδιαφερόμενο/η και εφόσον δεν υπάρξει αντίρρηση,  ο ενδιαφερόμενος/η, ανακηρύσσεται εκπρόσωπος του τμήματος. Στην περίπτωση περισσότερων της 1ας υποψηφιοτήτων, θα ζητηθεί και πάλι με e-mail από τους γονείς του τμήματος να επιλέξουν.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στον/στην  εκπρόσωπο τμήματος, αποστέλλονται τα  στοιχεία επικοινωνίας των γονέων όλου του τμήματος.

Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας μέχρι 26/10/2018.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας

Προφίλης Χρήστος                                                               Αγγελική Κουβέλη