Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2019






Την Τετάρτη, 11/12/2019 το Σχολείο και ο Σύλλογός Γονέων & Κηδεμόνων, συνδιοργανώνουν το φετινό Χριστουγεννιάτικο παζάρι παράλληλα με την ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών από τους καθηγητές. Το παζάρι θα λειτουργήσει στην αίθουσα Εκδηλώσεων, από τις 9:00 – 13:30, και μπορείτε εκεί να βρείτε : βιβλία, κόμικ, ταινίες, cd μουσικής, διακοσμητικά αντικείμενα, κάρτες, ημερολόγια, κοσμήματα, χειροποίητα γλυκά, αλμυρά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε !

Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το μέρος των εσόδων του παζαριού, που θα προκύψουν από την πώληση αντικειμένων του Σύλλογό μας, θα διατεθούν για τις ανάγκες των δράσεων μας (π.χ. πρωτοχρονιάτικα δώρα και αγορά βασιλόπιτας, αναμνηστικά δώρα αποφοίτησης).

Την Τρίτη, 10/12/2019 από τις 17:00 και μετά, μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα βρίσκονται στην αίθουσα Εκδηλώσεων για να ετοιμάσουν το παζάρι. Όσοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι!

Επίσης για όποιον επιθυμεί να τακτοποιήσει την συνδρομή του, η ταμίας του συλλόγου μας θα βρίσκεται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου

Ο Πρόεδρος                                     Η Γραμματέας

Χρήστος Προφίλης                         Αγγελική Κουβέλη