Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Β' & Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!

Σας κοινοποιούμε επιστολή που μας έστειλε η διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, σχετικά με την επιστροφή χρημάτων, για τις εκδρομές Β' & Γ' Γυμνασίου.


-----------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί γονείς

Μετά από επικοινωνία με τα ταξιδιωτικά γραφεία που έχουν αναλάβει τις μετακινήσεις στο εξωτερικό της Β΄ και Γ΄ τάξης, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα επιστραφεί χωρίς κρατήσεις από την Aegean. Και τα δυο γραφεία θα προσπαθήσουν να έχουν επιστροφή το συνολικό κόστος από τα ξενοδοχεία. Αυτό όμως θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο. Η καταβολή των αεροπορικών εισιτηρίων φαίνεται ότι θα γίνει γρηγορότερα. Θα ενημερωθείτε για οτιδήποτε νεότερο, μόλις αυτό προκύψει.

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλη την οικογένεια σας. Και υπομονή για να πείσετε τα παιδιά σας να τηρούν χωρίς παρεκκλίσεις τα αναγκαία μέτρα και να «Μένουν σπίτι».

Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια ενεργοποίησης των μαθητών μας. Το επόμενο διάστημα, όσοι καθηγητές του σχολείου έχουν τη δυνατότητα, θα επικοινωνούν ηλεκτρονικά με τα τμήματά τους.

Η Δ/νση του 1ου Γυμνασίου Παπάγου