Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Εκδηλώσεις για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το σχολείο μας προτίθεται να διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με δημιουργίες των παιδιών μας, την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 από τις 09:00 έως τις 13:25, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου. Παράλληλα θα υπάρχει και ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές του σχολείου.

Ο χαρακτήρας του μπαζάρ δε θα είναι κερδοσκοπικός και τα όποια έσοδα θα δοθούν αποκλειστικά σε ανάγκες και επερχόμενες δράσεις του σχολείου.
Στα πλαίσια του μπαζάρ, ο Σύλλογος προτίθεται να έχει δικό του πάγκο με δημιουργίες των παιδιών σε πέτρες Mandala, με την καθοδήγηση της Σαντρίν Μαφφρέ, γονέα μαθητή του σχολείου μας. Για την προετοιμασία των πετρών, ζητάμε τη συμμετοχή όποιου ενδιαφέρεται, σε εργαστήρι που θα λειτουργήσει, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, 10:30-12:00 ή 12:00-13:30. Για να εξασφαλίσει τη θέση του, κάθε παιδί θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή σε ένα από τα δύο αυτά γκρουπ, έως και την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023, στέλνοντας e-mail στο σύλλογο, μαζί με στοιχεία επικοινωνίας (κινητό τηλέφωνο και όνομα) του γονέα ή κηδεμόνα.
Παράλληλα, επειδή οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης, την ημέρα του μπαζάρ θα διοργανωθεί και εθελοντική αιμοδοσία (προφανώς μόνο από γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς που επιθυμούν και όχι από ανήλικους μαθητές) με τη συνεργασία του νοσοκομείου Σωτηρία. Συνεργείο αιμοληψίας θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου μας, από τις 09:00 έως και τις 13:00 και σας καλούμε να συμμετάσχετε και να υποστηρίξετε αυτή μας τη δράση!
Είμαστε σίγουροι για τη θετική σας διάθεση και σας περιμένουμε!