Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ενημέρωση δράσεων Συλλόγου για το Δεκέμβριο 2023

Σας μεταφέρουμε συγκεντρωμένη τη δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, για το μήνα Νοέμβριο, προς ενημέρωσή σας.
  • Ως ΔΣ πραγματοποιήσαμε τη μηνιαία τακτική μας συνεδρίαση στις 13 Δεκεμβρίου 2023, παρουσία μελών γονέων και κηδεμόνων - μελών του Συλλόγου μας.
  • Στις 8 Δεκεμβρίου 2023 συμμετείχαμε στο Σχολικό Συμβούλιο με εκπροσώπους του Σχολείου μας, του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Παπάγου και του Δήμου, όπου θέσαμε τα ήδη απεσταλμένα αιτήματά μας για ελέγχους και εργασίες στο Σχολείο μας.
  • Σε συνεργασία με τη Σαντρίν Μαφφρέ, μητέρα μαθητή του Σχολείου μας, στις 16 Δεκεμβρίου διοργανώσαμε Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ζωγραφικής πετρών Mandala με συμμετοχή μαθητών του σχολείου μας.
  • Με τη συνεργασία των Διευθύνσεων των Σχολείων οργανώσαμε εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ του σχολείου.
  • Για την ταχύτερη λειτουργία και για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη συμμετοχή από τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας, δημιουργήσαμε ομάδες εργασίας για Υλικοτεχνικές ανάγκες, Εκπαιδευτικά κενά, Απογευματινές δράσεις, Γιορτή αποφοίτησης Γ' γυμνασίου και Εκδηλώσεις