Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Απολογισμός δράσεων

Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και μαζί της και η θητεία του παρόντος ΔΣ. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη του σχολείου και πρωτίστως των μαθητών μας,
Ο Αποκριάτικος χορός, η γιορτή αποφοίτησης της Γ Γυμνασίου, οι κοπές Χριστουγεννιάτικης πίτας στα τμήματα και στους καθηγητές, οι άρτοι, τα δώρα, τα λευκώματα, μαζί με τη θεατρική ομάδα, το δημιουργικό εργαστήρι για τις πέτρες MANDALA, το εργαστήρι για τη ραδιοφωνική εκπομπή των μαθητών, αλλά και η ομιλία για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, συνδυάστηκαν με δεκάδες επιστολές με αιτήματα προς τη Διεύθυνση του σχολείου, τη Δημοτική Αρχή και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας καθώς και παρουσία μας στα σχολικά και δημοτικά συμβούλια.
Παράλληλα συνεχίζουμε τις ενέργειές μας για εξεύρεση λύσης για την ημιτελή οικοδομή που γειτνιάζει με το σχολείο μας και προορίζεται για την Ιατρική Βιβλιοθήκη και αποτελεί πηγή κινδύνου για τα παιδιά μας. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το ΔΣ του Ιδρύματος και εκδόθηκε κοινό Δελτίο Τύπου με την Ένωση Γονέων.
Για τους γονείς και κηδεμόνες που τα παιδιά τους συνεχίζουν στο σχολείο μας, από τη νέα σχολική χρονιά που είναι και εκλογική για το σύλλογο, σας περιμένουμε κοντά μας από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, το Σεπτέμβριο, για νέες δράσεις και υποστήριξη!
Θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι, με υγεία και κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειές σας.