Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 16/11/2016 με θέμα Ημερήσιας Διάταξης: Λήψη απόφασης για το χειρισμό του θέματος ανάρτησης συνθημάτων κατά εκπαιδευτικών στους τοίχους του σχολείου.
Mε ομόφωνη απόφαση, καταδικάζουμε απερίφραστα το γράψιμο στους τοίχους του σχολείου, με συνθήματα που αποσκοπούν στο να εκφοβίσουν καθηγητές ενώ επιπλέον διαστρεβλώνουν γεγονότα και σπιλώνουν υπολήψεις.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θεωρεί απαράδεκτη την μεταφορά πληροφοριών, από τον οποιοδήποτε, στους  μαθητές του σχολείου για τα συγκεκριμένα θέματα, πολύ περισσότερο όταν αυτές βρίθουν ανακριβειών  και εμπεριέχουν στοιχεία που αφορούν σε  προσωπικά δεδομένα, τόσο ενηλίκων όσο και παιδιών.
Σε μια οργανωμένη και ευνομούμενη κοινωνία, στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων, δεν έχουν θέση οι αυθαιρεσίες και  προσωπικές πρωτοβουλίες, εκτιμήσεις και συμπεράσματα.  Ο μόνος ενδεδειγμένος και παραδεκτός τρόπος αφορά στις δυνατότητες που δίνουν τα νόμιμα και τυπικά πλαίσια.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Παπάγου

Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

Προφίλης Χρήστος                                         Ξανθάκη Μαργαρίτα