Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι




Το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/12, από τις 8:15-2:15 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου μας. 
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας. 
Περιμένουμε βιβλία, κόμικ, ταινίες, cd μουσικής, διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, χειροποίητα γλυκά, αλμυρά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και να διαθέσετε για να πουληθεί.
Στο παζάρι μας θα βρείτε και χειροποίητα κοσμήματα, κάρτες και ημερολόγια, όλα κατασκευασμένα από μαθητές του σχολείου μας.
Όπως το έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός για το μέρος των εσόδων του παζαριού που αντιστοιχούν στον Σύλλογό μας. Θα διατεθούν για την αγορά και την συντήρηση οργάνων για το μάθημα της γυμναστικής.
Μπορείτε να στέλνετε στο σχολείο από την Πέμπτη 8/12, ότι θέλετε να δωρίσετε, ενημερώνοντας ότι είναι για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι.
Την Τρίτη, 20/12/16 από τις 16:00 και μετά, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα βρίσκονται στην αίθουσα για να ετοιμάσουν το παζάρι. Όσοι από εσάς θέλουν να προσφέρουν γλυκά προς πώληση, καλό θα είναι να τα φέρουν την Τρίτη. Όσοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι!